E-POŠTA
info@lafe.si

GSM
041 / 764 - 088

Lasersko graviranje

S kar tremi laserji vam po vaši želji zgraviram željeni tekst, vaš logotip ali slike, na vse vrste kovinskih in nekovinskih materialov (aluminij, eloksiran aluminij, inox jeklo (rostfrei), pleksi, steklo, ogledalo, les, pluta, usnje, guma, karton, marmor, eloksiran aluminij, barvane kovinske površine itd.). Globina gravure je lahko različna, glede na potrebe in vrsto materiala.

                                                     *  *  *  Lasersko graviranje tipkovnic - SLO,ANG,RUS ...   *  *  *

Lasersko graviranje kovin - Lasersko graviranje na kovino je izvrstna rešitev za označevanje kovin, brez nanosa barve ali ostale "kemije"! Material se zaradi točkovnega pregretja odzove s spremembo barve, oziroma površinske strukture. Sprememba površine je obstojna na mehanske in kemične vplive in ne izgubi prvotnih lastnosti materiala. Ob večkratnem preletu žarka se doseže tudi manjša globina, kar uporabimo pri precizni izdelavi orodij za vlivanje plastike.

Natančna gravura orodij za vlivanje plastike!

 

Delavna površina za kovine: 300 x 300 mm

 

Lasersko graviranje in razrez nekovin - Lasersko graviranje na nekovine prav tako poteka brez nanosov tretjega medija, neposredno na obdelovenec. Zaradi laserja se material točkovno upari ali ožge, odvisno od materiala. S tem efektom dosežemo globino gravure, spremembo barve, oziroma izrez.

Delavna površina za nekovine: 800 x 450 mm

 

Izdelava poteka računalniško vodeno, z zelo visoko resolucijo. Slike - predloge za gravuro so lahko barvne ali črnobele, katere kasneje obdelam za gravuro.

 

Zelo uporabno za osebna darila; na kupljeno darilo se lahko dopiše posvetilo in doda slika, tako darilo dobi dodatno vrednost in postane "osebno" !

Izdelava modnih dodatkov - izrez in graviranje na les ali pleksi steklo!

Lasersko graviranje na vse bolj priljubljene IQOS elektronske cigarete - dodajte napis ali sliko in naredite si osebnega in zanimivega!

                       IQOS

  *   *   *   *   *

Oglejte si starejše in novejše  galerije !

Morda se vam utrne kaka ideja... Za izvedbo le-te me kontaktirajte na GSM ali mail in našli bomo primerno rešitev za vas.

 

left
right
mec1.jpg
mec.jpg
marmor.jpg
marmor_uran_1.jpg
Flis_sal_1.jpg